7.11.2012


Zdrafstvujtě podvodníci.
Přesně jaxem předeslal, posíláme pár nabídek, který sme slíbili zpracovat. Omlouváme se fšem, co to vůbec nezajímá i těm, co mejlík přijde možná dvakrát, páč v tom máme bordel.  F pátek sme fšecko kolem završili na schůzi v restauračním zařízení a dohodli se, že než posílat rovnou podrobný popisky fšeho a každýmu, nejdříf vás napadneme tímhle spamovým mejlíkem, skrzewa kterej zároveň pak dokážeme odhadnout ňákej ten zájem či nezájem. Od něj se pak samosebou odvíjí podmínky pro nás pro fšecky. Příklad: když se na Egypt nebo na wercajk přihlásí 5 lidí, je situace a tím i cena úplně jiná, než když se přihlásí podvodníků 50. Takže prosím buďte od tej dobroty a do tejdne mi dejte aspoň stručnou zprávičku reagující na níže ložený nabídky. Ta předběžná kalkulace je dělaná pro docela silnej zájem, pokud by nebyl, jednoduše jí s omluvou stáhneme. Pokud projevíte o některou věc zájem, je to bráno jen jako orientační záležitost, do tejdne pak dostanete k danej nabídce podrobnosti a až poté to budem brát vážně. Snadno na netu zjistíte, že ty nabídky sou hluboko pod standardní hladinou, ale jaxem předeslal, je to podmíněný větším zájmem, bo i my pak dosáhneme na zajímavý bonusy. 

1/ ZÁJEZD DO EGYPTA - určeno i začátečníkům, vo který se postaraji naši instruktoři. Je to na osvědčenou bázi do Dahabu první tejden v prosinci - v případě zájmu i jinej termín. V ceně je letenka, 10 ponorů, 7 nocí v hotelu se snídaní ( dvoulůžáky), transfery, vízum, půjčení výstroje , doprovod. Orientační cena je 22.000,- kaček a můžou se za sníženou cenu zůčastnit i nepotápěči včetně dětí.  

2/ NÁKUP VÝSTROJE - vyzkoušená značková výstroj - první a 2 x druhej stupeň automatika s konzolí manometr, žaket, neopren ( vše na míru) : Orientační cena 20.000,-Kč
  

3/ KURZ AOWD - tedy pokročilej potápěč a zároveň poslední kvalifikace, kterou je dobrý mít. Zase se fšecko komplet odehraje na Manjaně a proti klasickým podmínkám a jen pro naše bejvalý kurzantíky tam bude zhruba 1/3 sleva z už tak nejlevnějších kurzů na Jadranu. Počítá se tam i s tím, že nikdo nemá na kurz požadovaných 25 ponorů, proto je součástí nabídky i 10 ponorů zejména z lodě na atraktivních lokalitách. Za tejden se vše v pohodě stíhá. Na AOWD už normálně nejni půjčení wercajku v ceně, ale my vám ho tam připlesknem ( tj. cca. 3000,- Kč) a proti běžnej ceně za kurz se 4 specializacema za 8000,- Kč a balíčku 10 ponorů za 6000,- Kč ubereme další 2 tisíce. Pak je teda cena AOWD s knížkama a licencí, celotýdenním potápěním včetně wercajku za nějakejch 12 k s úsporou 5 tisíc. No a zase - klidně s váma můžou přijet nepotápěči.
 

4/ SEMINÁŘ KRIZOVÝCH SITUACÍ -  PROGRAM:-         Úvodní teorie o krizových situacích a nehodách pod vodou (video, prezentace)-         První potápěčský blok, kdy budeme pod vodou nacvičovat spolupráci dvojic při jednotlivých krizových situacích -        Teorie prví pomoci+ nácvik základní první pomoci u vody-        Druhý potápěčský blok nácvik krizových situací za snížené viditelnosti, komunikace pomocí světel Délka programu je 5.-6. Hodin, maximální počet je 8.osob. Nejvíce se nám z loňského roku osvědčil model pátečních večerů. Semináře se můžou dělat po dohodě v jakémkoliv bazénu v Praze a okolí. CENA: 1550,- Kč 

Mějte prima časy                 Howgh    Náčelník of Manjana, vlastním pérem

Of course, possible side effects caused by the poor quality of drugs and public access to your personal information. Canadian RX Pharmacy http://canadiantoprx.com/buy-nolvadex-online-cheap/ is known as a customer-oriented platform that cares about the maximal safety of its clients and the protection of their vulnerable information. Trusted privacy policy and high confidentiality level prevent any type of data leakage, so you may be confident your personal, payment, delivery and medical information will never be passed to third parties.