19.3.2013


Taxem akorát dorazil z kolovandru, ze kterýho zdravím na přiloženej fotce www.manjana.cz/stahuj/Mallorka.jpg a probírám se hromadou majlíků. Vesměs dotazy a přihlášky na letošní Manjanu, tak ty nejčastější dotazy zkusím zodpovědět takhle. Takže letos jedeme od 14.6. do 13.9. nepřetržitě, poté možná se něco přidá, ale to až v průběhu sezony. Turnus zatím nejni uzavřenej žádnej, ale to nebude trvat dlouho,  v některejch je už opravdu pár míst a celkově je tak 65 % veškerej kapacity zabukováno. To je super a mnohem lepší, než kdy předtím. Hlavně kurzantů je hafo a těší nás tuplem, že valná většina na doporučení.  Velikonoce na Manjaně neděláme, s tím sme skončili už dávno, to se prostě nevyplatí a taky eště může bejt hodně drsný počasí a pekelně studená voda.  Co se týká pokročilejch kurzů ve speciální nabídce, tak o těch si případně počtěte na http://www.manjana.cz/stahuj/AOWD.doc . Vloni jsme je prakticky nedělali, ale letos jsme na ně pochystaný. Podle fšeho to s přístupem Chorvatska do Unie k 1.7.2013 přeci jenom klapne, ale nečekejte kdovíjaký změny, hranice zůstanou eště pár let jak sou. Pro nás by to lehce výhodný mělo bejt se zaměstnáváním instruktorů z Česka, což bylo v minulosti takřka neřešitelný. Na přelomu dubna a května jedeme s partou na Manjanu na 14 dní připravovat lodě a kemp a když zbude čas, vyrazíme hledat zas nějaký nový lokality.  Tak to je asi tak to nejdůležitější z podvodničení a dneska jen heslovitě k tomu ostatnímu, na co se ptáte.

- OMDC ( www.omdc.cz ), tedy stavba děcáku v Keni, kterou podporujeme a sbíráme penízky ( viz články níže ) běží podle plánu, příští tejden mám pár schůzek s možnýma sponzorama, tak snad nějakou kačku ještě dostaneme, jinak to prostě zaplatím sám, ale už tak jste hodně pomohli, díky.

- o vejletu na Mallorku tady psát nechci, napište si na mail, bylo to fajn, pro zažraný cykloprofíky neuvěřitelně vymáklej servis, 6 dní po sobě jsem najezdil po 150ti kilometrech, ale co se terénu a přírody týká, tak třeba Korsika vloni na podzim byla určitě hezčí http://www.manjana.cz/stahuj/Korsika.wmv .

- ptáte se na další připravovaný akce do sezóny, takže

* 6.4. běžíme spolu s dalšíma deseti superatletama z Manjany a několika dalšíma bláznama ( 12 tisíc přihlášenejch z celýho světa ) půlmaraton ( 21 kilasů a něco ) v centru Prahy . Protože sem netrénoval ani metr, jsem teda patřičně odpočatej a hodlám jít na rekord kolem 1:50 min.

*12.4. dálkovej maraton na kole v Rakousku ( 200 km v horách, 2900 m převýšení )

* 25.4. - 5.5. sme na Manjaně - příprava

* 10.5. další cyklomaraton v Rakousku

* 18 - 26.5. Giro de Itália , začínáme ve Francii kolem Brianconu a končíme na Stelviu - samý superhorský etapy pro drsňáky

* 1 - 6.6. kurz na kitesurfing na Rujaně v Německu

* 12.6. odjezd na Manjanu, odkud budu ale letos prchat třeba na Tour de France, Vueltu, MS do Florencie atp.             Tož tak u nás na Manjaně   Náčelník


Of course, possible side effects caused by the poor quality of drugs and public access to your personal information. Canadian RX Pharmacy http://canadiantoprx.com/buy-nolvadex-online-cheap/ is known as a customer-oriented platform that cares about the maximal safety of its clients and the protection of their vulnerable information. Trusted privacy policy and high confidentiality level prevent any type of data leakage, so you may be confident your personal, payment, delivery and medical information will never be passed to third parties.